BOGOTÀ, DC 

La Unitat per a les Víctimes aprovar la resolució d’enfortiment del Pla de Reparació Col·lectiva de l’Associació Nacional d’Usuaris Camperols (ANUC), per 2019, amb una suma de $ 324 milions.

La referida Associació Nacional d’Usuaris Camperols és un Subjecte de Reparació Col·lectiva amb reconeixement des 2014 i la Unitat per a les Víctimes ha vingut implementant el seu Pla Integral de Reparació des 2016.

D’acord amb Luis Alejandro Jiménez, president de l’ANUC, es va presentar el Pla Operatiu per al Pla d’enfortiment, a instàncies del Pla de Reparació Col·lectiva, per al 2019.

“Aquest exercici va ser davant la instància d’aprovació amb la finalitat de desenvolupar quatre accions de reparació que tenen a veure amb la recuperació de la memòria de l’organització, a través del reconeixement dels líders emblemàtics de l’Associació i les seves fitxes bibliogràfiques, la qual cosa , s’articularà amb l’experiència dels més antics dirigents de la nostra Associació “, va explicar Jiménez.

També va precisar que, d’altra banda, treballaran en la difusió de tota la part normativa de l’Associació d’Usuaris Camperols, com a organització interna, estatuts, codi d’Ètica, i altres programes que tenen i que seran socialitzats en els territoris.

“Complirem amb la comercialització dels productes de l’economia camperola, per la qual cosa, juntament amb l’enfortiment institucional de com administrar l’associació, desenvoluparem 27 tallers de formació en igual nombre de departaments, amb mitjana de 5.100 beneficiaris en el país “, ha subratllat.

Jiménez va dir que el Pla de Reparació Col·lectiva els permetrà deixar un recurs qualificat en l’Associació, però alhora, servirà per establir bases des dels municipis per reconstruir el teixit social amb coneixement administratiu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here